Nieuws

Copyright © All Rights Reserved

Jubileumconcert 18 mei 2019 


WAUW ! Het was in een woord fantastisch ! Wat hebben wij genoten van ons 20-jarig jubileumconcert ENJOY !


Wij willen ons publiek bedanken. Erg leuk dat jullie met zovelen zijn gekomen.Echt een feestje met oude en nieuwe gezichten !


In het bijzonder willen wij bedanken Mixed Voices, Shantygroep Aan Paol 60 en The Musquettes voor hun fantastische bijdrage aan deze avond ! 


En voor wie er was..... om nooit meer te vergeten!! De avond dat Nederland met Duncan het songfestival won....was jij op deze speciale avond bij Gospelkoor Orinoco !!

De 3 J´s & Orinoco!

Op 26 mei 2017 is gospelkoor Orinoco mee het podium op  gegaan bij de theatertour van de 3 J´s in de Maaspoort, Venlo!

Het was geweldig!


Concert Forever Young & Friends

Vrijdag 27 mei j.l. waren we te gast bij Forever Young & Friends in de Ruchte. Samen met de koren Forever Young, Incantare en dansgroep Djèz werd een avondvullend programma ten gehore gebracht.

Zingen bij de Paters


Maandagavond 18 april mochten we op uitnodiging zingen bij de Paters in Asten.

Het werd een bijzondere avond, waarbij zowel het publiek als het koor erg van heeft genoten.


Orinoco-dag


Op 10 oktober hadden we een Orinoco dag voor de leden ! Het was een geslaagde dag geworden met sportieve, spirituele, ontspannen, heerlijke en gezellige momenten !

Organisatie bedankt voor de goede zorgen !!!


Spel zonder grenzen 2015


Het laatste weekend van juni hebben de leden van gospelkoor Orinoco meegeholpen tijdens de festiviteiten van Spel zonder Grenzen in Asten. Het was erg leuk om te doen en tevens verdienden we hiermee ook centjes voor de kas van het koor !

Serious Request 2015


Woensdag 23 december waren we te gast in Heerlen. Daar mochten we zingen voor de reizigers van de NS, die naar het Glazen Huis gingen. Het was een superleuke dag en we hebben ook nog een mooi bedrag van

€462,01 bij elkaar gezongen en gedoneerd aan 3FM Serious Request !


Maastricht 2015

 

Gospelkoor Orinoco mocht 19 augustus optreden tijdens de Inkom 2015 met als thema: Time to Shine in het Stadspark, Maasboulevard,Maastricht.

Het was een hele ervaring om hieraan mee te mogen doen ! En we hebben

ook goede reacties teruggekregen op

ons optreden !

SWZ optreden


Op maandagavond 22 juni hielden we onze repetitie avond bij de bewoners van SWZ. De werkplek van ons koorlid Elles ! De bewoners waren erg enthousiast, maar wij als koor hebben hier ook erg van genoten !!!