Nieuws

Copyright © All Rights Reserved

De 3 J´s & Orinoco!

Op vrijdag 26 mei gaat gospelkoor Orinoco mee het podium op bij de theatertour van de 3 J´s!

Na een auditie via youtube zijn we uitgekozen om in Venlo de 3 J´s muzikaal te gaan vergezellen!

 

Theatertour

The Joshua Tree - U2 by 3JS

26 mei 2017

20:15 uur - 22:20 uur

Rabobank Venlo zaal

De Maaspoort, Venlo

Concert Forever Young & Friends

Vrijdag 27 mei j.l. waren we te gast bij Forever Young & Friends in de Ruchte. Samen met de koren Forever Young, Incantare en dansgroep Djèz werd een avondvullend programma ten gehore gebracht.

Zomervakantie

 

De laatste repetitie voor de vakantie hebben we gezongen in de Einder te Someren-Eind. Dit om de vakantie met een goed gevoel te beginnen en dit was zeker gelukt !!

Zingen bij de Paters

 

Maandagavond 18 april mochten we op uitnodiging zingen bij de Paters in Asten.

Het werd een bijzondere avond, waarbij zowel het publiek als het koor erg van heeft genoten.

 

Orinoco-dag

 

Op 10 oktober hadden we een Orinoco dag voor de leden ! Het was een geslaagde dag geworden met sportieve, spirituele, ontspannen, heerlijke en gezellige momenten !

Organisatie bedankt voor de goede zorgen !!!

 

Spel zonder grenzen 2015

 

Het laatste weekend van juni hebben de leden van gospelkoor Orinoco meegeholpen tijdens de festiviteiten van Spel zonder Grenzen in Asten. Het was erg leuk om te doen en tevens verdienden we hiermee ook centjes voor de kas van het koor !

Concert Leveroy

 

Zaterdag 16 juni j.l. waren we uitgenodigd in Leveroy. Gemengd koor Milagri organiseerde een gezellige, muzikale avond. De avond werd opgeluisterd door Zanggroep Heisa (Heibloem), soliste Neeltje Prick, Gemengd koor Milagri en Gospelkoor Orinoco. Een staande ovatie in een uitverkochte zaal was fantastisch om mee te maken!

Stage Ivette

 

Op zondagmiddag 21 juni waren we te gast bij de stageplaats van Ivette in Veghel. We mochten in de tuin ons optreden verzorgen voor de bewoners ! Het was erg leuk en iedereen genoot

er zichtbaar van !

Serious Request 2015

 

Woensdag 23 december waren we te gast in Heerlen. Daar mochten we zingen voor de reizigers van de NS, die naar het Glazen Huis gingen. Het was een superleuke dag en we hebben ook nog een mooi bedrag van

€462,01 bij elkaar gezongen en gedoneerd aan 3FM Serious Request !

 

Maastricht 2015

Gospelkoor Orinoco mocht 19 augustus optreden tijdens de Inkom 2015 met als thema: Time to Shine in het Stadspark, Maasboulevard,Maastricht.

Het was een hele ervaring om hieraan mee te mogen doen ! En we hebben

ook goede reacties teruggekregen op

ons optreden !

SWZ optreden

 

Op maandagavond 22 juni hielden we onze repetitie avond bij de bewoners van SWZ. De werkplek van ons koorlid Elles ! De bewoners waren erg enthousiast, maar wij als koor hebben hier ook erg van genoten !!!

 

Opening Kerststal

 

Op 14 december 2015 werd de nieuwe kerststal op het Einderplein in Someren-Eind, officieel geopend. Gospelkoor Orinoco mocht hierbij, samen met zanggroep Timeless, zorgen voor de muzikale opluistering !